Až do konca júla od nás získate knihu ZADARMO ku KAŽDÉMU nákupu!

Vitamina C împotriva Coronavirus

Noul Coronavirus este deja răspândit în întreaga lume. Ne luptăm cu el de peste un an, astfel incat, pe langa vaccinuri, există tratamente pentru ameliorarea simptomelor bolii.

Vitamina C este esențială pentru o imunitate puternică. Doza zilnică recomandată pentru un adult este de aproximativ 35 mg per kilogram de greutate. Vitamina C este, de asemenea, necesară pentru fagocitoză, funcțiile de barieră endotelială sau integritatea capilară. Aportul crescut de Vitamina C are multe efecte benefice asupra organismului; de exemplu, poate ajuta astmaticii să respire corect. O doză mai mare pentru longevitate.

Marea este prea lungă pentru longevitate

O doză crescută de Vitamina C ajută, de asemenea, la reducerea morbidității. Cu toate acestea, este improbabil să primiți aceste doze crescute în cadrul unei diete obișnuite; este adesea recomandat să luați Vitamina C cu suplimente nutritive. Vitamina C este solubilă în apă, iar organismul nostru o metabolizează rapid și excretă orice exces în urină. Dacă doriți să obțineți cele mai multe beneficii din doza crescută, vă recomandăm să împărțiți doza zilnică în mai multe părți și să luați Vitamina C pe parcursul zilei. În mod ideal, luați-l cu alimente și beți multe lichide. Dacă doza dumneavoastră actuală de Vitamina C vă provoacă flatulență sau diaree, doza dumneavoastră trebuie redusă.

Experiența Wuhan

Un caz interesant este o familie din Wuhan. Membrii săi au luat Vitamina C în carantină și nu s-au îmbolnăvit deloc. Fiica a luat până la 20 g de Vitamina C pe zi. O astfel de doză mare poate fi luată de o persoană cu o boală cronică, sub un atac infecțios sau stres. Singura excepție din familie este bunica lor, care a luat doar doze neregulate și mai mici. Rezultatele testului ei pentru COVID-19 au fost pozitive. În Slovacia, această formă ieftină și sigură de Vitamina C este încă disponibilă în farmacii și magazine online.

Intervalul recomandat pentru a lua Vitamina C în timp ce sunteți bolnav este să luați 1,5 până la 2 g de Vitamina C la fiecare 30 de minute.

Pacienții bolnavi și spitalizați consumă mult mai multă Vitamina C decât persoanele sănătoase. Nivelurile lor de Vitamina C sunt adesea mult sub medie. Acest nivel crește doar după o doză minimă de 3 g de Vitamina C pe zi, reducând semnificativ mortalitatea acestor pacienți.

Tratament suplimentar la Coronavirus

Noul coronavirus Covid-19 este pneumonia virală care poate provoca, în multe cazuri, sufocare sau chiar moarte. Cercetătorii chinezi au înregistrat deja 3 studii clinice privind efectele pozitive ale Vitaminei C pentru a scurta tratamentul acestei boli și a fost suplimentata in tratamentul pacienților cu o evoluție severă a infecției. Pacienții au primit zilnic 12 până la 24 g de perfuzie de Vitamina C. Orașul Shanghai recomandă în mod oficial tratarea celor infectați cu Vitamina C infuzată în doză de 50 până la 200 mg per kilogram de greutatea corporală pe zi.

Infuzia de Vitamina C este cunoscuta din protocolul Clinicii Riordan, care administreaza infuzia de Vitamina C bolnavilor de cancer. Diluarea corectă a vitaminei (min. 1:18) și a ratei (max. 500 mg/min) menține osmolaritatea corespunzătoare a soluției și previne iritația venelor. Sulfatul de magneziu și 1 g de gluconat de calciu într-o perfuzie de Vitamina C reduc sarcina sistemului cardiovascular și mențin echilibrul ionic. Acest lucru este foarte important pentru bolnavii de cancer.

Este acest tratament sigur?

Dr. Atsuo Yanagisawa, care este și președintele Colegiului Japonez de Tratament Intravenos, a spus că Vitamina C este un antiviral sigur, eficient și cu spectru larg. Siguranța Vitaminei C a fost demonstrată în studiile clinice – în doze intravenoase de 60 până la 100 g pe zi. Un efect secundar neplăcut al Vitaminei C orale poate fi, de exemplu, diareea cauzată de o doză mai mare de Vitamina C. Acest tratament cu doze mari de Vitamina C nu este recomandat persoanelor care suferă de probleme renale. Pacienții cu cancer și diabeticii ar trebui să fie atenți atunci când iau o doză crescută de Vitamina C, deoarece Vitamina C crește eficacitatea insulinei, care poate dăuna persoanelor cu diabet. Prin urmare, acești pacienți ar trebui să ia întotdeauna Vitamina C cu alimente și să își măsoare glicemia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Our products